KOSTVEJLEDNING

Som kostvejleder har jeg haft den fantastiske mulighed for at hjælpe mine klienter med at genopdage deres sundhed og trivsel gennem ernæring. Gennem min personlige tilgang til kostvejledning har jeg set utrolige forandringer i mine klienters liv.

At arbejde som kostvejleder er mere end bare at give kostvejledning; det handler om at forbinde med mine klienter og forstå deres unikke behov, mål og udfordringer. Jeg har haft privilegiet af at være en del af deres rejse mod en sundere livsstil og opleve de positive transformationer, der sker.

Min tilgang til kostvejledning er baseret på evidensbaseret viden kombineret med empati og individuel tilpasning. Jeg tror på at styrke mine klienter ved at give dem redskaberne til at træffe sunde valg og opbygge en bæredygtig og glædesfyldt forhold til mad.

Det er utroligt givende at se mine klienter opnå bedre fordøjelse, mere energi, vægttab, hormonel balance og øget selvtillid gennem kostvejledning. At være en del af deres succes og se dem tage kontrol over deres sundhed er det, der driver mig som kostvejleder.

Kostvejledning er ikke kun mit arbejde – det er min passion. Jeg er taknemmelig for at kunne dele min viden og erfaring med mine klienter og hjælpe dem med at opnå en bedre livskvalitet gennem ernæring og sund livsstil.

Som klient hos mig til kostvejledning skal du starte ud med at sende mig 3-4 dages kostregistrering hvor du skriver ALT hvad du indtager af våd og tørt (også alt det de andre ikke ser☺️).
Det giver mig et lille indblik i hvor vi skal starte så vi får det helt rigtige udgangspunkt for dig og DIT forløb.

Herefter sætter vi os sammen og taler om hvad dit mål er. Det kan jo være mange ting som f.eks. at blive fri for smerte, hjælp til din fordøjelse, migræne, hormonelle ubalancer, hudproblemer, stress, allergier osv. Et andet mål kunne også være at tage et par kg men som regel kommer det som en sidegevinst til ændring af livsstil.

Jeg er ikke ”hysterisk” mht. udelukkelse af fødevarer men hvis jeg kan se at det kan gøre en stor forskel på at du vil nå dit mål vil jeg anbefale det i en kortere periode. Men husk at vi tager det i dit tempo og jeg vil være ved din side og hjælpe dig så godt jeg kan.

Hos mig får du ikke en kostplan. Jeg vil gerne at mine klienter fra begyndelsen selv kan ”tænke” og planlægge måltider men jeg kommer med forslag til måltider, forslag til erstatninger opskrifter osv. DU KOMMER IKKE TIL AT STÅ ALENE!!!

Har du spørgsmål til mine forløb så skriv eller ring endelig.